Nyt fashionsite har netop åbnet i Danmark

Så blev det endelig tid til at et nyt mode website slog dørerne op i DK. Navnet får du lige om lidt – for lad os først se på hvad der gør denne hjemmeside ekstra spændende, når man sammenligner med alle de mange andre hjemmesider der findes online.

Hvad gør den her fashionhjemmeside skulle være anderledes end de andre?

Det er faktisk simpelt nok: Frem for at det er nødvendigt at se på alle de mange sider kan du nøjes med kun at kigge på ModeKup.dk – for her bliver alt nemlig samlet, så du kun skal kigge et sted, og stadig kan få det hele med på én gang.

Hvorledes fungerer det?

ModeKup.dk har været så smarte at samle alle varer fra de allerstørste fashionsites, såsom Stylepit, Boozt, Zalando og mange andre. Det gør at du kan spare din tid, og kan finde alt som du skal bruge ét sted, så du slipper for at skulle at surfe rundt på flere forskellige hjemmesider.

Kan man så købe direkte hos ModeKup?

Det kan man dog ikke, for det er stadig de oprindelige mode sider som står for den del. Det smarte som ModeKup.dk i stedet står for er, at få samlet alle disse ekstremt mange produkter, så du på samme sted kan se alle mode og fashionvarer. Du skal bare klikke på enten knapperne eller billederne, og så bliver du videresendt direkte hen til produktet hos Zalando, Boozt, Stylepit eller hvem det nu er som forhandler det.

Hvor kan jeg lære mere om det her fænomenale fashion website?

Sjovt du spørger – for ModeKup er nemlig meget til stede på social media herunder blandt andet Facebook, Pinterest og Google+. Du kan finde dem ved blot at søge efter dem på ModeKup eller ModeKup.dk.

Hvis man nu gerne vil i kontakt med skaberne af hjemmesiden – hvordan kan det så lade sig gøre?

Vil du fx annoncere på sitet, komme med ris/ros eller noget andet, så skal du bare gå til deres kontaktside. Her vil du kunne sende en email direkte til de som har skabt siden.

Lad mig høre alle dine kommentarer i kommentarfelterne herunder!

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *