Tænk pladsen ind i dit nye badeværelse

Skifter du det gamle badeværelse ud, skal du tænke dig om. Du kan hurtigt begå nogle fejl, som du vil fortryde. Og det går ikke.

Et badeværelse er på ingen måder billigt. Materialerne er dyre og arbejdskræften er også. For du kan ikke nøjes med din gode ven, der er en handyman. Hvad angår vådrum, skal du overholde nogle krav og love. Hvis de ikke bliver overholdt, så kan du ødelægge dit badeværelse med tiden. Og du vil intet forsikring få, hvis der kommer vandskade. Sådan er det.

Ruminddelingen kan være svær. Hvor, hvad skal stå er en svær opgave. Og den kræver, at du tænker dig om. Heldigvis har vi gjort noget af tænke arbejdet for dig. Her er nemlig et par hurtige tricks, som vil gør et stort badeværelse mere rummeligt og et lille badeværelse mere indbydende.

Du vil have renoveret dit badeværelse – klik – så kan du læse om Badmodul A/S der er netop eksperter i dette. De kunne være gode at have med på sidelinjen.

 

Fristående brusekabine

En smart løsning, der normalt bliver brugt i mine badeværelser. Mange med større badeværelser overser derfor denne unikke løsning. Og det er super ærgerligt.

Du får en brusekabine, der er super nem. I dag kommer de også i meget flotte design. Og lad os da ikke glemme badeværelse priser. Den er virkelig fordelagtigt. Installationen er også meget nemmere for en VVS’er, hvilket gør hans timeantal mindre. Alt i alt en super løsning, når du vil tænke på plads.

 

Lad det hænge fra loftet

Pas på dine vægge. De er flotte. Specielt hvis du har fået nye klinker. I stedet for at bruge hængekroge til dine håndklæder, hvilket forstyrre ufatteligt meget, bør du lade ting hænge ned fra loftet.

Det giver en helt ny form og dimension til badeværelse. Pladsen bliver mere og rummet mere indbydende.

Hvis du køber en krog, og sætter den oppe i loftet, kan du lade en snor hænge ned derfra. I snoren binder du en kurv eller andet. Her kan du have småtingene, der alligevel altid fylder.

 

 Hvidt giver plads

Hvide farver er rolige. Når du har hvide klinker, hvidt toilet og en hvid håndvisk, så smelter det samme. Brug så få farver som muligt i din indretning.

Det lyder kedeligt. Men her kommer overraskelsen:

Pynt badeværelset med småting. De vil gøre en stor forskel. Køb blomster, farverige blomster. Og wupti, så har du fået dit badeværelse renoveret til færre penge.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *